Woontrends 2019

Wil jij je interieur weer graag vernieuwen, maar je weet nog niet wat? Laat je dan inspireren door de nieuwste woontrends.

Ronde vormen
Rechthoekige vormen verdwijnen steeds meer uit beeld in het interieur. Tijd om plaats te maken voor ronde vormen.
Dit kan bijvoorbeeld door middel van een ronde eettafel, ronde salontafel of stoelen met ronde vormen. Maar ook in kleine artikelen kan je ronde vormen terug laten komen. Lampen, windlichten, vloerkleed, ga zo maar door!

Spiced Honey
Flexa heeft de kleur SPICED HONEY uitgeroepen tot kleur van het jaar. De kleur bestaat uit tinten van honing en amber en geeft je energie. Een heerlijke natuurlijke kleur dat goed te combineren is met vele andere kleuren.

Tinten doorvoeren
Maak je interieur luxe en chic door een tint door te voeren. De trendkleuren dit jaar pasteltinten, combineer dan bijvoorbeeld allerlei roze tinten met elkaar. Een andere kleur die we veel gaan zien is bruin. Je kan bruin ook mooi combineren met beige en wijnrood.

Urban Jungle
We gaan nog even lekker door met de groentinten. Planten kunnen in 2019 nog steeds in het interieur. Voer de trend door in stoffen met planten prints of leuke behang met een urban jungle print!

Glamour! Jaren 20
Geef je interieur een vleugje glamour met fluwelen stoffen en leuke gouden accenten. Deze trend is mooi te combineren met ronde vormen en pastelkleuren. Zet er een te gekke gouden accessoire bij en je interieur is helemaal in de jaren 20!

Zit er iets tussen wat je leuk lijkt? Ga dan snel aan de slag!