Binnen 3 werkdagen in huis!
Wanneer u de bestelling direct betaalt, zal het pakketje dezelfde dag nog worden afgegeven bij PostNL. Het kan zijn dat de bestelling er langer over doet dan 1 dag, maar in de meeste gevallen wordt de bestelling de volgende dag geleverd. Dit geldt voor alle producten, tenzij anders bij het product staat aangegeven tijdens het bestellen.

Levertijd bij betaling op factuur
Wanneer u een bestelling betaalt via overboeking na het ontvangen van een factuur, geven wij het pakketje af bij PostNL wanneer de betaling is ontvangen. Houd rekening met 1 a 2 dagen overboekingstijd. Via de mail ontvangt u een bevestiging van uw bestelling.

Levertijd van meubelen
De levertijd van een meubel staat aangegeven tijdens het bestellen. Op het moment dat wij de bestelling van een meubel hebben ontvangen nemen wij contact met u op om de leverdatum af te stemmen. De bestelde artikelen worden verpakt en tot in de woning afgeleverd. Ongeacht u op de eerste of tweede verdieping woont. Zijn er bijzondere omstandigheden voor de aflevering dan dient u dit 2 dagen voor de afleverdatum te melden zodat hier rekening mee kan worden gehouden.

Betaalmogelijkheden
Bij uw bestelling dient u aan te geven hoe u gewenst te betalen. U kunt kiezen uit de volgende opties:

Betaling per iDEAL: Selecteer bij betalingswijze voor ‘’iDEAL’’. U kunt bij deze betaalmethode direct tijdens uw bestelling de betaling afhandelen met uw eigen bank.
U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Na ontvangst van uw bestelling en betaling bevestigen wij uw bestelling en worden de artikelen volgens de opgegeven levertijd toegeleverd.

Betaling op factuur: Selecteer bij betalingswijze voor ‘’betaling op factuur’’. Na ontvangst van uw bestelling bevestigen wij uw bestelling met een factuur. Op de factuur staat vermeld binnen welk termijn u dient te betalen en naar welk bankrekeningnummer u de betaling kunt voldoen.