Vanaf € 50,00 gratis bezorgd in Nederland -- Binnen 3 werkdagen in huis

Haal het voorjaar in huis!

Het is voorjaar en je interieur verdient een opfrisbeurt!
Lange tijd heb je binnen gezeten en gekeken naar de winterse accessoires, kleuren en meubelen in je interieur.
Tijd voor wat anders en dat kan heel snel en makkelijk. Wij geven je een paar tips!

Met kleine dingen kun je al heel veel veranderen in je interieur. Denk bijvoorbeeld aan een nieuw vloerkleed.
Ga voor een vloerkleed dat niet te zwaar en te groot is. Juist in het voorjaar kun je kiezen voor een licht en subtiel vloerkleed.
Een leuke trend dit jaar is de Bohemian look. Kleuren en patronen passen heel goed in deze trend.
Deze trend kun je ook terug vinden in vloerkleden. Je kunt kiezen voor een mooie kleur of het iets subtieler aanpakken, zoals een wit vloerkleed met een print.
Bijvoorbeeld dit ronde vloerkleed met bohemian print.

Bij het voorjaar horen uiteraard ook natuurlijke materialen die van buiten naar binnen gebracht kunnen worden. Dit is onze favoriete woontrend.
Riet, bamboe, hout, touw en katoen zijn verschillende natuurlijke materialen die op dit moment heel veel verwerkt zitten in accessoires.
Een leuk accessoire item is bijvoorbeeld een rieten mand.
Dit soort manden zijn ideaal om spullen in op te bergen of een plan in zetten. Een multifunctionele accessoire dat past in ieder interieur. 

Het voorjaar brengt natuurlijk veel zon en licht met zich mee. Je denkt dan al snel dat je lampen in je interieur niet meer zo belangrijk zijn.
Maar je kan hierbij ook een keer ”out of the box” denken. Vervang bijvoorbeeld eens die zware lamp boven de eettafel voor een setje draadlampen.
Deze lampen geven bijzonder veel sfeer, ook al duren de dagen steeds iets langer.
Je kan deze draadlampen hangen aan een ijzeren frame boven je eettafel, maar uiteraard is dit ook leuk om aan een ladder te hangen in een andere ruimte in je interieur.

Natuurlijk kun je het voorjaar ook in huis halen met een bos prachtige bloemen. Of vervang je kamerplanten in potten een keer door bloembollen.
Dit geeft je interieur een heerlijke opfrisbeurt!

Bericht delen
  ,